dimarts, 22 d’octubre del 2013

600 anys de la Cartoixa


Com ja sabeu l’any 2015 celebrarem el sisè centenari de la construcció de la Cartoixa de  Montalegre

Amb aquest motiu des de la Junta hem dissenyat, amb gran il·lusió, un programa d’activitats y de possibles realitzacions per tal de commemorar tant important efemèride, cosa que esperem portar a terme amb l’ajuda de tots i en la mesura de les nostres possibilitats.

Som conscients de que som una associació petita i amb pocs recursos econòmics, però d’un gran potencial humà, sensible i que estima la Cartoixa. És per això que considerem molt important la participació dels socis, la suma d’esforços, per tal de poder aconseguir celebrar el centenari de manera lluïda i digna.

La benedicció, el dia de sant Bru de l’any passat, de la imatge del fundador de l’Orde cartoixà a la Sagrada Família de Barcelona va significar un èxit important de públic assistent a la cerimònia i un ressò molt important a la premsa i a la televisió que va posar d’actualitat la Cartoixa de Montalegre i el seu ideari humà i espiritual.

El sisè centenari és una altra gran motiu de donar a conèixer la Cartoixa, la seva història, el seu llegat cultural i especialment la seva espiritualitat tan necessària en un món en crisi de valors com és l’actual.

Si esteu interessats en col·laborar en la realització d’estudis històrics o artístics sobre la Cartoixa, en l’organització d’activitats, pagina web, ponències, gestions, etc. podeu posar-vos en contacte amb Enric Ricart, T. 93 395 43 69  (de 19,30 a 20,30) o amb Pere de Manuel, T. 93 430 83 39 (de 20,30 a 22,30).

                                                                    Esteu convidats a participar-hi !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada